Med en ambition om at få skruet helt op for økologien har Københavns Kommune valgt Meyers Kantiner til at stå for kantinedriften i den del, der har hjemme i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens nye hus i Valby, skriver FødevareWatch.dk.

Seks jobcentre er her flyttet sammen, og omtrent 1000 medarbejdere og 2500 borgere er dagligt at finde i huset, som åbnede i marts, og som nu altså skal have en en kantine, der næsten er 100 pct. økologisk.

"Københavns Kommune er en visionær kommune, der har høje ambitioner omkring ansvarlighed og bæredygtighed. De arbejder på en række fronter for at få den grønne og økologiske omstilling ind i alle dele af kommunen. Det er netop det helhedsperspektiv, vi også er passionerede omkring i Meyers Kantiner," udtaler Adam Usman, der er kommerciel direktør for Meyers Kantiner.

Har du fået læst?

Madkastellet rykker massivt ind på kantinemarkedet

HUBNORDIC i Ørestad City er KLP Ejendommes bud på fremtidens flerbrugerhuse. Et 120.000 m2 nyt kontortilbud, der skal imødekomme de krav virksomheder i dag stiller, når de vil skabe en attraktiv arbejdsplads og tiltrække de bedste hoveder.

Brugen af økologisk mejeri i danske storkøkkener er vokset markant de sidste fem år

Danskerne er vilde med økologi, og efterspørgslen efter økologiske mejeriprodukter mærkes også i danske kantiner og storkøkkener samt hos Arla Pro, der blandt andet leverer økologiske mejeriprodukter til storkøkkener. Det underbygges af tal fra Danmarks Statistik, som viser, at de danske storkøkkener indkøber mere økologi end nogensinde før.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne