Med en ambition om at få skruet helt op for økologien har Københavns Kommune valgt Meyers Kantiner til at stå for kantinedriften i den del, der har hjemme i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens nye hus i Valby, skriver FødevareWatch.dk.

Seks jobcentre er her flyttet sammen, og omtrent 1000 medarbejdere og 2500 borgere er dagligt at finde i huset, som åbnede i marts, og som nu altså skal have en en kantine, der næsten er 100 pct. økologisk.

"Københavns Kommune er en visionær kommune, der har høje ambitioner omkring ansvarlighed og bæredygtighed. De arbejder på en række fronter for at få den grønne og økologiske omstilling ind i alle dele af kommunen. Det er netop det helhedsperspektiv, vi også er passionerede omkring i Meyers Kantiner," udtaler Adam Usman, der er kommerciel direktør for Meyers Kantiner.

Har du fået læst?

Første danske hotelkæde får sølv i økologi

Ambitionerne er høje hos Sinatur Hotel & Konference, der for nylig lancerede en helt ny strategi og en række meget ambitiøse 2030-mål om blandt andet at være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. Målet er at drive hoteller med naturen som pejlemærke. Og en del af arbejdet handler om mere bæredygtighed i køkkenet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne