SAMHANDEL omkring outsourcing af indkøb, således de kan optimere fokus på deres kerneområder.

Hotel Føroyar er designet af de berømte danske arkitekter Friis & Moltke og åbnede i maj 1983. Dette rolige designhotel er med græs på taget blevet en del af den omgivende natur, som om den er hugget ind i bjergene. Hotellet danner de perfekte rammer uanset om formålet med besøget er forretning eller fornøjelse, spise middag, overnatte, deltage i et seminar eller en fest for 400 gæster.

SAMHANDEL holder som vanligt fokus på indkøbsfunktionen, for at skabe maksimal værdi for medlemmerne, der i forvejen tæller kæder som f.eks. Milling Hotels, Small Danish Hotels, First Hotels, Sinatur, Danhostel, Zleep Hotels, Munkebjerg Gruppen, Brøchner Hotels, Nordic Choice Hotels samt op mod 100 individuelle kroer, hoteller og restaurationer landet over. Og med en indkøbsvolumen, der i år anslås at ramme 800 mio., sikrer SAMHANDEL deres leverandører og medlemmer gode forretningsbetingelser.

HORESTA har en medlemsfordel med SAMHANDEL, som I kan læse mere om her.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne