SAMHANDEL omkring outsourcing af indkøb, således de kan optimere fokus på deres kerneområder.

Hotel Føroyar er designet af de berømte danske arkitekter Friis & Moltke og åbnede i maj 1983. Dette rolige designhotel er med græs på taget blevet en del af den omgivende natur, som om den er hugget ind i bjergene. Hotellet danner de perfekte rammer uanset om formålet med besøget er forretning eller fornøjelse, spise middag, overnatte, deltage i et seminar eller en fest for 400 gæster.

SAMHANDEL holder som vanligt fokus på indkøbsfunktionen, for at skabe maksimal værdi for medlemmerne, der i forvejen tæller kæder som f.eks. Milling Hotels, Small Danish Hotels, First Hotels, Sinatur, Danhostel, Zleep Hotels, Munkebjerg Gruppen, Brøchner Hotels, Nordic Choice Hotels samt op mod 100 individuelle kroer, hoteller og restaurationer landet over. Og med en indkøbsvolumen, der i år anslås at ramme 800 mio., sikrer SAMHANDEL deres leverandører og medlemmer gode forretningsbetingelser.

HORESTA har en medlemsfordel med SAMHANDEL, som I kan læse mere om her.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne