SAMHANDEL omkring outsourcing af indkøb, således de kan optimere fokus på deres kerneområder.

Hotel Føroyar er designet af de berømte danske arkitekter Friis & Moltke og åbnede i maj 1983. Dette rolige designhotel er med græs på taget blevet en del af den omgivende natur, som om den er hugget ind i bjergene. Hotellet danner de perfekte rammer uanset om formålet med besøget er forretning eller fornøjelse, spise middag, overnatte, deltage i et seminar eller en fest for 400 gæster.

SAMHANDEL holder som vanligt fokus på indkøbsfunktionen, for at skabe maksimal værdi for medlemmerne, der i forvejen tæller kæder som f.eks. Milling Hotels, Small Danish Hotels, First Hotels, Sinatur, Danhostel, Zleep Hotels, Munkebjerg Gruppen, Brøchner Hotels, Nordic Choice Hotels samt op mod 100 individuelle kroer, hoteller og restaurationer landet over. Og med en indkøbsvolumen, der i år anslås at ramme 800 mio., sikrer SAMHANDEL deres leverandører og medlemmer gode forretningsbetingelser.

HORESTA har en medlemsfordel med SAMHANDEL, som I kan læse mere om her.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne