Planen hos ejerparret bag Milling Hotels, Jan og Dorte Milling, har længe været at få et tre-fire stjernet hotel med mindst 100 værelser i København – men det er indtil videre fremtidsmusik, skriver Standby.dk.

”Der er ikke noget nyt om et hotel i København, lige nu sparer vi sammen så vi kan købe et hotel i København – men der sker først om to-tre år. Med de mange nye hoteller og mange tusinde nye værelser, der kommer i disse år, kommer der et par blodige år for hotelbranchen i København. Så der vil sikkert ske noget med priserne på hoteller i København, derfor venter vi nok to-tre år med at købe et hotel i København. Vi vil de næste år vende blikket lidt indad og fokusere på drift og udvikling af vores eksisterende hoteller”, siger administrerende direktør Jan Milling til STANDBY.dk.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne