Planen hos ejerparret bag Milling Hotels, Jan og Dorte Milling, har længe været at få et tre-fire stjernet hotel med mindst 100 værelser i København – men det er indtil videre fremtidsmusik, skriver Standby.dk.

”Der er ikke noget nyt om et hotel i København, lige nu sparer vi sammen så vi kan købe et hotel i København – men der sker først om to-tre år. Med de mange nye hoteller og mange tusinde nye værelser, der kommer i disse år, kommer der et par blodige år for hotelbranchen i København. Så der vil sikkert ske noget med priserne på hoteller i København, derfor venter vi nok to-tre år med at købe et hotel i København. Vi vil de næste år vende blikket lidt indad og fokusere på drift og udvikling af vores eksisterende hoteller”, siger administrerende direktør Jan Milling til STANDBY.dk.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne