Planen hos ejerparret bag Milling Hotels, Jan og Dorte Milling, har længe været at få et tre-fire stjernet hotel med mindst 100 værelser i København – men det er indtil videre fremtidsmusik, skriver Standby.dk.

”Der er ikke noget nyt om et hotel i København, lige nu sparer vi sammen så vi kan købe et hotel i København – men der sker først om to-tre år. Med de mange nye hoteller og mange tusinde nye værelser, der kommer i disse år, kommer der et par blodige år for hotelbranchen i København. Så der vil sikkert ske noget med priserne på hoteller i København, derfor venter vi nok to-tre år med at købe et hotel i København. Vi vil de næste år vende blikket lidt indad og fokusere på drift og udvikling af vores eksisterende hoteller”, siger administrerende direktør Jan Milling til STANDBY.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne