Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers scorer topkarakter hos gæsterne og har for fjerde gang opnået den eftertragtede Best Western Quality Award.

Indehaver Hans-Henrik Ditlev er stolt over at vinde prisen:

”Best Westerns Quality Award bliver uddelt til hoteller, der opnår højest gæste-tilfredshed i kombination med en høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller. Det kræver en særdeles stærk drift at blive tildelt den fornemme award, der udtrykker en udtalt gæstetilfredshed samt en meget høj kvalitet på hotellet”.

Ved den seneste sammenligning mellem de mere end 150 skandinaviske medlemshoteller i Best Western indtager Hotel Kronjylland en fornem førsteplads efter gæsternes feedbacks.

Hotel Hillerød går med i Best Western

Hotel Hillerød tilslutter sig fra januar 2020 Best Western Hotels & Resorts. Hotellet vil fremover hedde Best Western Hotel Hillerød og bliver en del af Best Westerns skandinaviske og globale distribution.

Aalborgs nye restaurant med dansk mad var et impulskøb

Ejeren af den spritnye restaurant Potten og Panden i Aalborg vil godt indrømme, at det er lidt af en tilfældighed, at den findes. Søren Schack Hansen, som også ejer Café K, havde nemlig oprindeligt helt andre planer, skriver Randers Amtsavis.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien skifter navn

Hotellerne i Best Western Hotels & Resorts har stemt for en ændring i selskabsstrukturen, hvilket betyder, at der fra 1. januar 2020 dannes et aktieselskab, hvor hotellerne bliver aktionærer. Formålet med ændringen er at styrke porteføljen i en branche, hvor konsolidering og opkøb ændrer hele hotellandskabet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne