Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers scorer topkarakter hos gæsterne og har for fjerde gang opnået den eftertragtede Best Western Quality Award.

Indehaver Hans-Henrik Ditlev er stolt over at vinde prisen:

”Best Westerns Quality Award bliver uddelt til hoteller, der opnår højest gæste-tilfredshed i kombination med en høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller. Det kræver en særdeles stærk drift at blive tildelt den fornemme award, der udtrykker en udtalt gæstetilfredshed samt en meget høj kvalitet på hotellet”.

Ved den seneste sammenligning mellem de mere end 150 skandinaviske medlemshoteller i Best Western indtager Hotel Kronjylland en fornem førsteplads efter gæsternes feedbacks.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Forvandling fra tog til restaurant er i fuldt sving

Der arbejdes ihærdigt på at forvandle de to MR-togsæt i Sporbyen Scandia til restaurant og festlokaler. En lille hård, men særdeles stabil kerne på 10-12 frivillige tidligere togfabrikmedarbejdere, sætter en ære i at arbejde på sagen, skriver Randers Amtsavis.

Lufthavnshotel skifter varemærke i dag

Det blev offentliggjort i august, at hotellet i Kastrup ville skifte varemærke, og nu er dagen kommet, hvor skiltene udskiftes. Det bliver Best Western Plus, der erstatter Nordic Choice Hotels’ Quality koncept.

Stor interesse for street food i Randers

Da nyheden om, at Randers Street Food ville blive til virkelighed blev bragt for nogle måneder siden, blev der travlt hos Nicolai Michaelsen og de øvrige samarbejdspartnere bag ideen. Det skriver Randers Amtsavis ifølge Fødevarewatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne