”Med ansættelsen af Lonnie Grønbech Pape gør vi et scoop”, udtaler direktør Camilla Frost. ”Jeg er ikke mindre end henrykt”.

”Jeg føler, at Lonnie passer perfekt ind i vores måde at drive hotel på. Vi elsker gæster, nærvær og ikke mindst at have orden i tingene. Alt det kan jeg mærke, at Lonnie vil bidrage positivt til – hun har et service gen ud over det sædvanlige, og det elsker vi jo her på hotellet”.

Lonnie kommer med en alsidig fortid både som faglærer på receptionistuddannelse på Tech College og som receptionschef og Revenue Manager på Scandic The Reef i 12 år. Yderligere har Lonnie været med til at starte og åbne Strandhotellet i Blokhus, også som receptionschef.

At Lonnie som helt ung var ansat i receptionen tilbage i 1995 skaber ikke mindre glæde. Allerede der kunne vi jo spotte, at her var et talent ud over det sædvanlige.

Lonnie bliver receptions- og personalechef og starter 1. juli 2019.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne