”Med ansættelsen af Lonnie Grønbech Pape gør vi et scoop”, udtaler direktør Camilla Frost. ”Jeg er ikke mindre end henrykt”.

”Jeg føler, at Lonnie passer perfekt ind i vores måde at drive hotel på. Vi elsker gæster, nærvær og ikke mindst at have orden i tingene. Alt det kan jeg mærke, at Lonnie vil bidrage positivt til – hun har et service gen ud over det sædvanlige, og det elsker vi jo her på hotellet”.

Lonnie kommer med en alsidig fortid både som faglærer på receptionistuddannelse på Tech College og som receptionschef og Revenue Manager på Scandic The Reef i 12 år. Yderligere har Lonnie været med til at starte og åbne Strandhotellet i Blokhus, også som receptionschef.

At Lonnie som helt ung var ansat i receptionen tilbage i 1995 skaber ikke mindre glæde. Allerede der kunne vi jo spotte, at her var et talent ud over det sædvanlige.

Lonnie bliver receptions- og personalechef og starter 1. juli 2019.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne