”Med ansættelsen af Lonnie Grønbech Pape gør vi et scoop”, udtaler direktør Camilla Frost. ”Jeg er ikke mindre end henrykt”.

”Jeg føler, at Lonnie passer perfekt ind i vores måde at drive hotel på. Vi elsker gæster, nærvær og ikke mindst at have orden i tingene. Alt det kan jeg mærke, at Lonnie vil bidrage positivt til – hun har et service gen ud over det sædvanlige, og det elsker vi jo her på hotellet”.

Lonnie kommer med en alsidig fortid både som faglærer på receptionistuddannelse på Tech College og som receptionschef og Revenue Manager på Scandic The Reef i 12 år. Yderligere har Lonnie været med til at starte og åbne Strandhotellet i Blokhus, også som receptionschef.

At Lonnie som helt ung var ansat i receptionen tilbage i 1995 skaber ikke mindre glæde. Allerede der kunne vi jo spotte, at her var et talent ud over det sædvanlige.

Lonnie bliver receptions- og personalechef og starter 1. juli 2019.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne