Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der var stor optimisme hos køkkenchef Andreas Busk, da Bindslev Hotel slog dørene op med tre nye forpagtere i november 2018. Efter et halvt år er det imidlertid slut. Hotellet lukkede og slukkede tidligere på måneden, og hotellet er nu under konkursbehandling, skriver Nordjyske.
”Jeg har ikke så meget at sige. Det er ikke muligt at tjene penge på restaurant- og hoteldrift i Danmark, og så bliver det ikke nemmere, når samarbejdspartnere stikker halen mellem benene”, siger køkkenchefen Andreas Busk, der henviser til, at der i løbet af det halve år har været udskiftning i ejerkredsen.
Allerede efter den første måned trak Rasmus Rasmussen sig fra samarbejdet. Han blev afløst af Stine Bilstrup, der er forpagter af Pub Corallen i Bindslev. Ved den lejlighed købte det nye trekløver, Andreas Busk, Stine Bilstrup og Søren Nielsen hotellet. Siden har Andreas Busk så overtaget hele ejerskabet. Konceptet var fra starten klassisk dansk mad og smørrebrød, samt udlejning af de ni værelser på hotellet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025