Den europæiske vækst vil aftage i år. Det forventer European Travel Commission (ETC). For mens antallet af ankomster voksede med 6 pct. i 2018 og 8 pct. i 2017, så lyder forventningen på 3,5 pct. i 2019, skriver Skift.com.

”Europæisk turisme er vokset de første måneder af 2019, og det skyldes blandt andet flyforbindelser, markedsføring og en stor efterspørgsel”, fortæller Eduardo Santander, executive director of the ETC.

Han uddyber dog, at man skal være bevidste om udfordringerne forude. Her nævner han handelskrig mellem USA og Kina, politisk populisme i Europa og negativ økonomisk udvikling.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne