Først opdagede den amerikanske tv-station CNN Tirpitz-museet. Siden fandt de frem til Henne Strand, som tv-stationens seere nu anbefales at besøge. Og så er CNN vilde med Aarhus og hylder byens kultur, arkitektur og gastronomi, skriver Jydske Vestkysten.

”Verden er ved at opdage os. Turisterne er klar til Danmark - hele Danmark - men jeg er ikke sikker på, at vi er klar til dem. Rigid planlov, utilstrækkelig infrastruktur, for mange afgifter, mangel på kvalificerede medarbejdere i servicefagene og manglende koordinering og samtænkning på tværs af ministerier kan hindre os i at udnytte det potentiale, der er i turismen i Danmark. Derfor foreslår jeg, at vi får en egentlig turismeminister, ligesom man kender det fra eksempelvis Frankrig, Spanien og Australien”, siger Eva Kjer Hansen, minister for fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde (V) i en pressemeddelelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne