Først opdagede den amerikanske tv-station CNN Tirpitz-museet. Siden fandt de frem til Henne Strand, som tv-stationens seere nu anbefales at besøge. Og så er CNN vilde med Aarhus og hylder byens kultur, arkitektur og gastronomi, skriver Jydske Vestkysten.

”Verden er ved at opdage os. Turisterne er klar til Danmark - hele Danmark - men jeg er ikke sikker på, at vi er klar til dem. Rigid planlov, utilstrækkelig infrastruktur, for mange afgifter, mangel på kvalificerede medarbejdere i servicefagene og manglende koordinering og samtænkning på tværs af ministerier kan hindre os i at udnytte det potentiale, der er i turismen i Danmark. Derfor foreslår jeg, at vi får en egentlig turismeminister, ligesom man kender det fra eksempelvis Frankrig, Spanien og Australien”, siger Eva Kjer Hansen, minister for fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde (V) i en pressemeddelelse.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne