Regnskabet for Ruths Hotel, som netop er offentliggjort, viser en stigning på 9.2 % fra 2017 til 2018 og samlet set har direktøren siden 2010 løftet hotellets bundlinje fra et minus på 12.5 millioner til et plus på nu 2.2 millioner.

Ialt har Peter Christian Jensen – sammen med sine dygtige medarbejdere – stået for en samlet stigning i omsætningen på mere end 12 millioner kroner. Derudover er der i perioden investeret mere end 34 millioner til vedligeholdelse og renovering.

”Jeg er utrolig stolt af resultatet, som jo betyder at jeg trygt kan overlade driften til hotellets nye direktør Tom Boye, der er klar til at tage over her fra den 1. juni, når sommeren byder på endnu flere skønne dage på Ruths Hotel i Skagen”, fortæller Peter Christian Jensen.

Den nye direktør, Tom Boye, glæder sig utroligt meget til at overtage ledelsen af det gamle hæderkronede badehotel. Han vil dog ikke være helt alene om opgaverne med de mange sommergæster, idet den altid venlige og effektive stab af medarbejdere inkl. Peter Christian Jensen vil være tilstede sommeren over og hjælpe med alt lige fra det gode værtskab til at gøre Tom Boye tryg med husets rutiner og kendskabet til de mange gæster, som besøger Ruths Hotel i Skagen år efter år.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne