Regnskabet for Ruths Hotel, som netop er offentliggjort, viser en stigning på 9.2 % fra 2017 til 2018 og samlet set har direktøren siden 2010 løftet hotellets bundlinje fra et minus på 12.5 millioner til et plus på nu 2.2 millioner.

Ialt har Peter Christian Jensen – sammen med sine dygtige medarbejdere – stået for en samlet stigning i omsætningen på mere end 12 millioner kroner. Derudover er der i perioden investeret mere end 34 millioner til vedligeholdelse og renovering.

”Jeg er utrolig stolt af resultatet, som jo betyder at jeg trygt kan overlade driften til hotellets nye direktør Tom Boye, der er klar til at tage over her fra den 1. juni, når sommeren byder på endnu flere skønne dage på Ruths Hotel i Skagen”, fortæller Peter Christian Jensen.

Den nye direktør, Tom Boye, glæder sig utroligt meget til at overtage ledelsen af det gamle hæderkronede badehotel. Han vil dog ikke være helt alene om opgaverne med de mange sommergæster, idet den altid venlige og effektive stab af medarbejdere inkl. Peter Christian Jensen vil være tilstede sommeren over og hjælpe med alt lige fra det gode værtskab til at gøre Tom Boye tryg med husets rutiner og kendskabet til de mange gæster, som besøger Ruths Hotel i Skagen år efter år.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne