Robotteknologi, E-sport og 3D-print. Skal vi investere i det i fremtiden? Ja! Men vi må ikke miste fokus på de erhverv, der skaber vækst, eksport og ikke mindst jobs i alle egne af Danmark og er helt afgørende for et Danmark i balance.

Sådan lyder det fra Steffen Damsgaard, formand, Landdistrikternes Fællesråd, Katia K. Østergaard, adm. direktør, HORESTA, Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier, og Anne Arhnung adm. direktør, Landbrug & Fødevarer i dagens udgave af Nordjyske.

”Danmarks nye Erhvervsfremmebestyrelse er netop nu i gang med en utrolig vigtig opgave, som skal løses her i 2019. På kort tid skal de 17 personer i den nye bestyrelse udarbejde en samlet strategi for den offentlige erhvervsfremmeindsats og i den forbindelse udpege 10 - 12 danske erhvervsmæssige styrkepositioner”, skriver de.

Sammen lyder budskabet fra de fire forfattere, at det giver lige så god mening, at de erhvervsmæssige styrkepositioner skal være erhverv, hvor Danmark i forvejen har et stærkt fundament at bygge på, og hvor vi har bevist, at vi kan klare os i skarp international konkurrence. Og naturligvis erhverv, hvor der er gode vækstmuligheder fremadrettet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne