Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere danske hoteller har fokus på bæredygtigheden i den daglige drift. De benytter grøn energi, genanvender vand og affald, undgår madspild og arbejder målrettet på at opnå anerkendte miljømærker som Green Key, skriver Politiken.
Blandt dem Sinatur. Hotelkæden var den første i verden, der fik certificeringen Green Key. De har netop fremlagt deres ambition om at blive den første CO2-positive hotelkæde i 2030. Det betyder, at hotelkæden vil producere mere energi, end den forbruger.
”Det gør vi ved at investere mere i vedvarende energi, blandt andet vindmøller og solceller. Desuden benytter vi grundvand til fjernvarmen”, fortæller Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Vejle.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025