Allan Dean Andersen er ny Sales Manager i Zleep hotels med primært ansvar for opsøgende salg, opfølgning og support for kædens mange nuværende og fremtidige erhvervskunder på Sjælland.

Allan Andersen har stor erfaring indenfor opsøgende salg af nye og eksisterende kunder, planlægning og gennemførelse af salgsaktiviteter, implementering af aktivitetsplaner, udarbejdelse af firmaaftaler, produktudvikling og meget andet. At tilbyde erhvervskunderne mere end de forventer er en af Allans helt store prioriteter i salgsarbejdet:

”Jeg ser meget frem til at være med på rejsen hos Zleep Hotels og at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst med store ambitioner og værdier i fællesskab med et fantastisk team af engagerede kollegaer. Jeg lægger stor vægt på, at salgsprocessen bliver så professionel og effektiv som mulig, og at kunderne føler, de får en fantastisk oplevelse og service, der overgår deres forventninger. Jeg motiveres af både opsøgende såvel som relationsskabende salg og ikke mindst af at skabe resultater”, fortæller Allan Dean Andersen om at starte i Zleep Hotels.

Allan Dean Andersen har tidligere erfaring fra fly- og hotelbranchen fra Marienlyst Strandhotel, First Hotels A/S og Cimber Air.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne