Der er brugt et trecifret millionbeløb på at give hotellet nyt blod i årene, siger direktør for Hotel Skt. Annæ, Sofie Robdrup til STANDBY.dk

Nu er sidste punktum i totalrenoveringen sat og hotellet står klart efter istandsættelsen fra 1. maj. Ikke kun de 145 værelser og suiter er opgraderet, det samme er nærmest alt interiøret.

Michelin deler sin rating af anbefalelsesværdige hoteller i fem kategorier: Quite Comfortable, Comfortable, Very Comfortable, Top Class Comfort og Luxury in the traditional Style. Ingen danske hoteller optræder i sidstnævnte kategori, men Skt. Annæ er et af fem københavnske hoteller som Michelin-guiden for 2019 har i kategorien Comfortable.

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne