Der er brugt et trecifret millionbeløb på at give hotellet nyt blod i årene, siger direktør for Hotel Skt. Annæ, Sofie Robdrup til STANDBY.dk

Nu er sidste punktum i totalrenoveringen sat og hotellet står klart efter istandsættelsen fra 1. maj. Ikke kun de 145 værelser og suiter er opgraderet, det samme er nærmest alt interiøret.

Michelin deler sin rating af anbefalelsesværdige hoteller i fem kategorier: Quite Comfortable, Comfortable, Very Comfortable, Top Class Comfort og Luxury in the traditional Style. Ingen danske hoteller optræder i sidstnævnte kategori, men Skt. Annæ er et af fem københavnske hoteller som Michelin-guiden for 2019 har i kategorien Comfortable.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne