Copenhagen Card, som Wonderful Copenhagen har stået bag siden 1984, findes nu også i en digital udgave. Det giver gratis adgang til knap 90 museer og attraktioner i hovedstadsområdet samt gratis offentlig transport med bus, metro og toget. Herunder til og fra København og Københavns Lufthavn.

Standby.dk skriver, at alle de deltagende attraktioner sidste år havde i alt 1,2 millioner besøg fra indehavere af Copenhagen Card. Det var en stigning på næsten 25 procent i antal besøg i forhold til året før, oplyser Wonderful Copenhagen.

Og nu er det blevet nemmere at købe turistpasset. For nu findes Copenhagen Card nemlig også digitalt som app til mobilen. Det sker som led i en strategi hos Wonderful Copenhagen om at skabe øget mobilitet og høj tilfredshed blandt besøgende i hovedstaden.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne