Copenhagen Card, som Wonderful Copenhagen har stået bag siden 1984, findes nu også i en digital udgave. Det giver gratis adgang til knap 90 museer og attraktioner i hovedstadsområdet samt gratis offentlig transport med bus, metro og toget. Herunder til og fra København og Københavns Lufthavn.

Standby.dk skriver, at alle de deltagende attraktioner sidste år havde i alt 1,2 millioner besøg fra indehavere af Copenhagen Card. Det var en stigning på næsten 25 procent i antal besøg i forhold til året før, oplyser Wonderful Copenhagen.

Og nu er det blevet nemmere at købe turistpasset. For nu findes Copenhagen Card nemlig også digitalt som app til mobilen. Det sker som led i en strategi hos Wonderful Copenhagen om at skabe øget mobilitet og høj tilfredshed blandt besøgende i hovedstaden.

Levende havne med tilbud til turister: Kommuner får nu bedre mulighed for at udvikle arealer

Nu bliver der bedre mulighed for at opføre en butik eller en restaurant på 111 arealer ved havne i hele landet, hvor strandbeskyttelsen bliver ophævet. Den har hidtil betydet, at arealerne som hovedregel ikke må bebygges inden for 300 meter fra stranden. De 111 arealer ligger i sammenhæng med bebyggelse og rummer ikke væsentlige naturværdier. Derfor ophæver miljøministeren strandbeskyttelsen helt 55 steder og delvist 56 steder. I alt havde 47 kommuner søgt om ophævelse ved 166 lokaliteter.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne