Copenhagen Card, som Wonderful Copenhagen har stået bag siden 1984, findes nu også i en digital udgave. Det giver gratis adgang til knap 90 museer og attraktioner i hovedstadsområdet samt gratis offentlig transport med bus, metro og toget. Herunder til og fra København og Københavns Lufthavn.

Standby.dk skriver, at alle de deltagende attraktioner sidste år havde i alt 1,2 millioner besøg fra indehavere af Copenhagen Card. Det var en stigning på næsten 25 procent i antal besøg i forhold til året før, oplyser Wonderful Copenhagen.

Og nu er det blevet nemmere at købe turistpasset. For nu findes Copenhagen Card nemlig også digitalt som app til mobilen. Det sker som led i en strategi hos Wonderful Copenhagen om at skabe øget mobilitet og høj tilfredshed blandt besøgende i hovedstaden.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne