Det firestjernede Copenhagen Admiral Hotel er i en mulig salgsproces, bekræfter flere kilder overfor STANDBY.dk. Salgsprisen vurderes til at blive mellem 1 og 1,3 milliarder kroner – måske højere. Dermed kan en eventuel handel blive den største nogensinde i den danske hotelbranche.

Til STANDBY.dk siger Admiral Hotels bestyrelsesformand, Jørgen Bertelsen, at der ikke er truffet nogen beslutning om et eventuelt salg:

”Vi fik sidst i 2018 en uopfordret henvendelse med et indhold, hvor vi tænkte: det var pokkers, det er vi nødt til at få undersøgt nærmere. Vi er i øjeblikket i gang med at sondere markedet. Om det ender med et salg, er ikke overhovedet afklaret. Der er slet ikke tale om, at vi er ude med et prisskilt om halsen. Vi ved godt, at vi har en rigtig stærk virksomhed, så når der kommer nogen uopfordret og banker på med et seriøst budskab, skal man være lydhør på, hvad der foregår og hvilke værdier, der tales om,” siger bestyrelsesformand, Jørgen Bertelsen.

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Hotellet Løvtag er en succes

Trætop-hotellet Løvtag på Als Odde er kommet forrygende fra start, skriver Turisme.nu. Gæsterne står i kø for at overnatte med udsigt til trætoppene. Men trætop-hotellet var snublende tæt på aldrig at blive til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne