Det firestjernede Copenhagen Admiral Hotel er i en mulig salgsproces, bekræfter flere kilder overfor STANDBY.dk. Salgsprisen vurderes til at blive mellem 1 og 1,3 milliarder kroner – måske højere. Dermed kan en eventuel handel blive den største nogensinde i den danske hotelbranche.

Til STANDBY.dk siger Admiral Hotels bestyrelsesformand, Jørgen Bertelsen, at der ikke er truffet nogen beslutning om et eventuelt salg:

”Vi fik sidst i 2018 en uopfordret henvendelse med et indhold, hvor vi tænkte: det var pokkers, det er vi nødt til at få undersøgt nærmere. Vi er i øjeblikket i gang med at sondere markedet. Om det ender med et salg, er ikke overhovedet afklaret. Der er slet ikke tale om, at vi er ude med et prisskilt om halsen. Vi ved godt, at vi har en rigtig stærk virksomhed, så når der kommer nogen uopfordret og banker på med et seriøst budskab, skal man være lydhør på, hvad der foregår og hvilke værdier, der tales om,” siger bestyrelsesformand, Jørgen Bertelsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne