Det firestjernede Copenhagen Admiral Hotel er i en mulig salgsproces, bekræfter flere kilder overfor STANDBY.dk. Salgsprisen vurderes til at blive mellem 1 og 1,3 milliarder kroner – måske højere. Dermed kan en eventuel handel blive den største nogensinde i den danske hotelbranche.

Til STANDBY.dk siger Admiral Hotels bestyrelsesformand, Jørgen Bertelsen, at der ikke er truffet nogen beslutning om et eventuelt salg:

”Vi fik sidst i 2018 en uopfordret henvendelse med et indhold, hvor vi tænkte: det var pokkers, det er vi nødt til at få undersøgt nærmere. Vi er i øjeblikket i gang med at sondere markedet. Om det ender med et salg, er ikke overhovedet afklaret. Der er slet ikke tale om, at vi er ude med et prisskilt om halsen. Vi ved godt, at vi har en rigtig stærk virksomhed, så når der kommer nogen uopfordret og banker på med et seriøst budskab, skal man være lydhør på, hvad der foregår og hvilke værdier, der tales om,” siger bestyrelsesformand, Jørgen Bertelsen.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne