Der er et udtryk, der siger, at man kan elske noget til døde. Det er allerede ved at ske for europæiske byer som Barcelona og Venedig, hvor der nu er så mange turister, at de lokale indbyggere enten simpelthen flygter fra byen og bosætter sig andre steder, eller går til modangreb og for eksempel pifter udlejningscykler og turistbusser, skriver Berlingske.

Nu er turen kommet til Amsterdam, som sidste år havde besøg af 18 millioner turister. Og man forventer, at hvis man ikke gør noget drastisk, vil tallet i 2030 være steget til 42 millioner - halvtreds gange så mange, som der bor fast i den charmerende kanalby.

Tine Kastrup-Misir, kommunikationschef i Wonderful Copenhagen siger, at der ikke er tale om ”overturisme” i København som i Amsterdam; det er meget specifikke steder, hvor de lokale oplever, at der er for mange turister.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne