Er man turist på weekendtur i Danmark, er Aarhus et oplagt alternativ til København. Sådan lyder rådet i det amerikanske medie CNNs anmeldelse af Danmarks næststørste by. Mediet beskriver Aarhus som charmerende, overskuelig og oplagt destination for madelskere, skriver EB.dk.

'Med et miks af mad i verdensklasse, imponerende kunstgallerier, attraktiv arkitektur og en afslappet atmosfære, er Aarhus helt sin egen,' skriver CNN i anmeldelsen.

Aarhus har ifølge mediet været vant til, at det er København, der internationalt oftest løber med opmærksomheden, men fremhæver samtidig, at Aarhus over de senere par år er trådt ud af hovedstadens skygge.

Har du fået læst?

Levende havne med tilbud til turister: Kommuner får nu bedre mulighed for at udvikle arealer

Nu bliver der bedre mulighed for at opføre en butik eller en restaurant på 111 arealer ved havne i hele landet, hvor strandbeskyttelsen bliver ophævet. Den har hidtil betydet, at arealerne som hovedregel ikke må bebygges inden for 300 meter fra stranden. De 111 arealer ligger i sammenhæng med bebyggelse og rummer ikke væsentlige naturværdier. Derfor ophæver miljøministeren strandbeskyttelsen helt 55 steder og delvist 56 steder. I alt havde 47 kommuner søgt om ophævelse ved 166 lokaliteter.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne