Er man turist på weekendtur i Danmark, er Aarhus et oplagt alternativ til København. Sådan lyder rådet i det amerikanske medie CNNs anmeldelse af Danmarks næststørste by. Mediet beskriver Aarhus som charmerende, overskuelig og oplagt destination for madelskere, skriver EB.dk.

'Med et miks af mad i verdensklasse, imponerende kunstgallerier, attraktiv arkitektur og en afslappet atmosfære, er Aarhus helt sin egen,' skriver CNN i anmeldelsen.

Aarhus har ifølge mediet været vant til, at det er København, der internationalt oftest løber med opmærksomheden, men fremhæver samtidig, at Aarhus over de senere par år er trådt ud af hovedstadens skygge.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne