Er man turist på weekendtur i Danmark, er Aarhus et oplagt alternativ til København. Sådan lyder rådet i det amerikanske medie CNNs anmeldelse af Danmarks næststørste by. Mediet beskriver Aarhus som charmerende, overskuelig og oplagt destination for madelskere, skriver EB.dk.

'Med et miks af mad i verdensklasse, imponerende kunstgallerier, attraktiv arkitektur og en afslappet atmosfære, er Aarhus helt sin egen,' skriver CNN i anmeldelsen.

Aarhus har ifølge mediet været vant til, at det er København, der internationalt oftest løber med opmærksomheden, men fremhæver samtidig, at Aarhus over de senere par år er trådt ud af hovedstadens skygge.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne