Med Accor Hotels’ koncept WOJO vil de åbne 1.200 nye arbejdszoner på sine hoteller i hele verden inden 2020, skriver TravelNews.dk.

Coworking er et koncept med fælles arbejdslokaler, som primært anvendes af hjemmearbejdere, eller folk der rejser ofte. Coworking anses som en social sammenkomst for mennesker, der arbejder selvstændigt, hvor de samtidig kan opleve et socialt arbejdsliv.

”Satsningen på arbejdslivet gør Accor endnu mere relevant for forbrugerne i deres hverdag. Ekspansionen er også i tråd med vores langsigtede vision om at være et naturligt mødested for såvel rejsende som lokalsamfundet”, siger Jan Birkelund, Development & Operations for Accor i Norden.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne