Med Accor Hotels’ koncept WOJO vil de åbne 1.200 nye arbejdszoner på sine hoteller i hele verden inden 2020, skriver TravelNews.dk.

Coworking er et koncept med fælles arbejdslokaler, som primært anvendes af hjemmearbejdere, eller folk der rejser ofte. Coworking anses som en social sammenkomst for mennesker, der arbejder selvstændigt, hvor de samtidig kan opleve et socialt arbejdsliv.

”Satsningen på arbejdslivet gør Accor endnu mere relevant for forbrugerne i deres hverdag. Ekspansionen er også i tråd med vores langsigtede vision om at være et naturligt mødested for såvel rejsende som lokalsamfundet”, siger Jan Birkelund, Development & Operations for Accor i Norden.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Analyse: Det vælger danskerne hotel efter

YouGov har undersøgt danskernes holdning til de største hotelkæder og feriecentre i Danmark, og spurgt dem, hvilke kriterier, der er vigtigst, når de booker et ophold.

Stor hotelkæde ramt af stort databrud

700.000 gæster i Choice Hotels kan have fået stjålet deres personlige data. Databruddet kunne have været undgået, da en sikkerhedsforsker mener, at oplysningerne er blevet gemt på en database, der ikke har været sikker. Det skriver Travelmole.com

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne