For første gang i 15 måneder oplever Aarhus Lufthavn en tilbagegang i antal passagerer. Lufthavnen viser en tilbagegang på 2,3 procent i sidste måned i forhold til april 2018, skriver Travelnews.dk.

Det er særligt indenrigstrafikken, der har haft nedgang. Den faldt 12,8 procent i april i forhold til samme periode sidste år. Det skyldes blandt andet strejken i SAS, som sluttede i fredags, fortæller Peter Høgsberg, direktør i Aarhus Lufthavn:

”Selvom flyvningerne i Aarhus kun i begrænset omfang er ramt, er vi langtfra gået fri af negative følgevirkninger. Mange østjyder benytter vores ruter til fx København og Oslo som hub til øvrige destinationer ude i verden, men da strejken i høj grad lammer SAS-flyvningerne fra de andre lufthavne, er efterspørgslen på ruterne fra Aarhus for en stund aftaget,” siger Peter Høgsberg.

Har du fået læst?

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne