New York Times rejseskribent, Sebastian Modak er blevet vist rundt af lokale Kit Sørensen, en ven af en ven, der også inviterede ham med hjem til sine forældre, der serverede farserede porrer, og det er igennem hende, at han blev optaget i Christian den fjerdes Laug. Det var ikke meldt ud til VisitAalborg, at New York Times kom, skriver Nordjyske. 

”Byen mangler at blive gearet til at tage internationale gæster. Kigger du på menuskilte uden for restauranter, så ser du ikke mange steder i dag, at de også har skrevet det på engelsk. Det sender et signal om, at når vores by tænker i turisme, så tænker de på Skandinavien - og ikke på USA og England, siger Kaare Fuglsang Bach Toft, chef for marketing og kommunikation i Visit Aalborg, der fortæller, at VisitAalborg lige nu har fokus på England og Holland. 

I Aalborg Lufthavn er Søren Svendsen ikke enig i, at Aalborg ikke er rustet til amerikanske turister. 

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Aarhus Airport vinder fornem pris

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport, da lufthavnen fik overrakt ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne