New York Times rejseskribent, Sebastian Modak er blevet vist rundt af lokale Kit Sørensen, en ven af en ven, der også inviterede ham med hjem til sine forældre, der serverede farserede porrer, og det er igennem hende, at han blev optaget i Christian den fjerdes Laug. Det var ikke meldt ud til VisitAalborg, at New York Times kom, skriver Nordjyske. 

”Byen mangler at blive gearet til at tage internationale gæster. Kigger du på menuskilte uden for restauranter, så ser du ikke mange steder i dag, at de også har skrevet det på engelsk. Det sender et signal om, at når vores by tænker i turisme, så tænker de på Skandinavien - og ikke på USA og England, siger Kaare Fuglsang Bach Toft, chef for marketing og kommunikation i Visit Aalborg, der fortæller, at VisitAalborg lige nu har fokus på England og Holland. 

I Aalborg Lufthavn er Søren Svendsen ikke enig i, at Aalborg ikke er rustet til amerikanske turister. 

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne