New York Times rejseskribent, Sebastian Modak er blevet vist rundt af lokale Kit Sørensen, en ven af en ven, der også inviterede ham med hjem til sine forældre, der serverede farserede porrer, og det er igennem hende, at han blev optaget i Christian den fjerdes Laug. Det var ikke meldt ud til VisitAalborg, at New York Times kom, skriver Nordjyske. 

”Byen mangler at blive gearet til at tage internationale gæster. Kigger du på menuskilte uden for restauranter, så ser du ikke mange steder i dag, at de også har skrevet det på engelsk. Det sender et signal om, at når vores by tænker i turisme, så tænker de på Skandinavien - og ikke på USA og England, siger Kaare Fuglsang Bach Toft, chef for marketing og kommunikation i Visit Aalborg, der fortæller, at VisitAalborg lige nu har fokus på England og Holland. 

I Aalborg Lufthavn er Søren Svendsen ikke enig i, at Aalborg ikke er rustet til amerikanske turister. 

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne