Virksomheder har mulighed for at deltage og bidrage til at give de nye borgere og jeres medarbejdere en god start på deres nye liv i byen, når International Citizen Day løber af stablen den 21. september.

Der kommer hvert år over 20.000 nye internationale borgere til Greater Copenhagen fra hele verden. Enten for at arbejde/søge arbejde, studere eller som medfølgende ægtefæller. Med denne event ønsker arrangørerne at hjælpe de nye borgere godt i gang med deres nye liv i et fremmed land. Her viser vores erfaringer, at kultur- og fritidslivet spiller en central rolle.  

Fakta om International Citizen Day   
Tid og sted: lørdag den 21. september kl. 10-15 i DGI Byen.   
Deltagere: Internationale borgere bosat i Greater Copenhagen. Herunder internationale arbejdstagere, internationale universitetsstuderende, medfølgende ægtefæller og børn. Vi forventer 1500 deltagere.   

I kan læse mere på www.ihcph.kk.dk

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne