Virksomheder har mulighed for at deltage og bidrage til at give de nye borgere og jeres medarbejdere en god start på deres nye liv i byen, når International Citizen Day løber af stablen den 21. september.

Der kommer hvert år over 20.000 nye internationale borgere til Greater Copenhagen fra hele verden. Enten for at arbejde/søge arbejde, studere eller som medfølgende ægtefæller. Med denne event ønsker arrangørerne at hjælpe de nye borgere godt i gang med deres nye liv i et fremmed land. Her viser vores erfaringer, at kultur- og fritidslivet spiller en central rolle.  

Fakta om International Citizen Day   
Tid og sted: lørdag den 21. september kl. 10-15 i DGI Byen.   
Deltagere: Internationale borgere bosat i Greater Copenhagen. Herunder internationale arbejdstagere, internationale universitetsstuderende, medfølgende ægtefæller og børn. Vi forventer 1500 deltagere.   

I kan læse mere på www.ihcph.kk.dk

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne