Virksomheder har mulighed for at deltage og bidrage til at give de nye borgere og jeres medarbejdere en god start på deres nye liv i byen, når International Citizen Day løber af stablen den 21. september.

Der kommer hvert år over 20.000 nye internationale borgere til Greater Copenhagen fra hele verden. Enten for at arbejde/søge arbejde, studere eller som medfølgende ægtefæller. Med denne event ønsker arrangørerne at hjælpe de nye borgere godt i gang med deres nye liv i et fremmed land. Her viser vores erfaringer, at kultur- og fritidslivet spiller en central rolle.  

Fakta om International Citizen Day   
Tid og sted: lørdag den 21. september kl. 10-15 i DGI Byen.   
Deltagere: Internationale borgere bosat i Greater Copenhagen. Herunder internationale arbejdstagere, internationale universitetsstuderende, medfølgende ægtefæller og børn. Vi forventer 1500 deltagere.   

I kan læse mere på www.ihcph.kk.dk

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne