Turisterne i hovedstaden skal bevæge sig mere rundt i byen, tage på ture ud af byen og besøge København i løbet af hele året. Det er målet for Wonderful Copenhagen. Fremover vil turistorganisationen undlade at markedsføre Nyhavn og ændre fokusset væk fra de klassiske turistattraktioner i Indre By, skriver TravelNews.dk.

Ifølge Wonderful Copenhagen bakker over 80 procent af københavnerne op om, at byen fortsat skal markedsføres som destination for rejsende i modsætning til andre europæiske byer.

”I København er vi i den situation, at der samlet set er stor opbakning fra de lokale, og det giver os både en mulighed for og en pligt til at handle proaktivt i forhold til at mindske de udfordringer, der kommer, når flere mennesker fremover vil besøge byen”, siger Mikkel Aarø-Hansen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne