Hos den eneste TGI Fridays i Danmark, der ligger på Højbro Plads i København, kan vegetarerne også lade blikket glide over burgermenuen.Restauranten lancerer en kødfri burger, hvor en plantebaseret bøf erstatter oksekødet. Det skriver TGI Fridays i en pressemeddelelse, ifølge FødevareWatch.

Aftalen med Beyond Meat skal sikre, at gæsterne hos TGI Fridays har muligheden for at vælge den klassiske burger med oksekød eller den mere miljøvenlige plantebøf. Det siger Peter Nielsen, direktør i Nordic Service Partners Danmark, som er franchisetager af TGI Fridays i hele Norden.

"For TGI Fridays i Danmark handler det ikke kun om dyrevelfærd og miljø, men også om at give vores kunder de bedste muligheder for at foretage et valg, der matcher deres livsstil. Der er alternativer til kød, og vi vil gerne tilbyde dem det absolut bedste produkt. Der synes vi, at Beyond Meat er det helt rigtige valg, fordi plantefarsen rent faktisk både smager og føles som kød,” siger han i pressemeddelelsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne