Hos den eneste TGI Fridays i Danmark, der ligger på Højbro Plads i København, kan vegetarerne også lade blikket glide over burgermenuen.Restauranten lancerer en kødfri burger, hvor en plantebaseret bøf erstatter oksekødet. Det skriver TGI Fridays i en pressemeddelelse, ifølge FødevareWatch.

Aftalen med Beyond Meat skal sikre, at gæsterne hos TGI Fridays har muligheden for at vælge den klassiske burger med oksekød eller den mere miljøvenlige plantebøf. Det siger Peter Nielsen, direktør i Nordic Service Partners Danmark, som er franchisetager af TGI Fridays i hele Norden.

"For TGI Fridays i Danmark handler det ikke kun om dyrevelfærd og miljø, men også om at give vores kunder de bedste muligheder for at foretage et valg, der matcher deres livsstil. Der er alternativer til kød, og vi vil gerne tilbyde dem det absolut bedste produkt. Der synes vi, at Beyond Meat er det helt rigtige valg, fordi plantefarsen rent faktisk både smager og føles som kød,” siger han i pressemeddelelsen.

Har du fået læst?

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne