Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden torsdag har fynboerne kunnet sætte tænderne i den vegetariske burger hos Jensens Bøfhus tre fynske restauranter. Bøffen består primært af ærter og er blandet med en række ingredienser som kokos- og rapsolie, skriver TV2Fyn.dk.
”Vi har en del gæster, som har spurgt efter det. Og så fordi vi selvfølgelig også kigger udad og kigger på, hvad resten af verden omkring os gør”, siger Anders Nikolaisen, der er direktør for Jensens Bøfhus.
Fastfoodkæden McDonald's lancerede deres første vegetariske burger for halvandet år siden og fik for to uger siden tilføjet deres tredje vegetarburger til menukortet. Hos McDonald’s mærkede de efterspørgslen på et alternativ til kød.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025