En undersøgelse fra 2016 blandt 310 partnere i VisitAalborg viser, at tre ud af fire ser VisitAalborg som en organisation, der skaber stor værdi, og som de vil anbefale til andre. Visit-organisationen har de seneste dage været i vælten, efter at Nordjyske Stiftstidende har kastet et kritisk blik på deres håndtering af New York Times placering på toplisten over byer, man skal se i 2019.

Og blikket har været for kritisk, mener VisitAalborg og flere af deres partnere, der fastslår, at visitorganisationen gør det godt. Noget der bliver bekræftet af undersøgelsen fra 2016, der viser stor opbakning til deres indsats for at brande Aalborg som international destination for storby- og erhvervsturisme.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne