En undersøgelse fra 2016 blandt 310 partnere i VisitAalborg viser, at tre ud af fire ser VisitAalborg som en organisation, der skaber stor værdi, og som de vil anbefale til andre. Visit-organisationen har de seneste dage været i vælten, efter at Nordjyske Stiftstidende har kastet et kritisk blik på deres håndtering af New York Times placering på toplisten over byer, man skal se i 2019.

Og blikket har været for kritisk, mener VisitAalborg og flere af deres partnere, der fastslår, at visitorganisationen gør det godt. Noget der bliver bekræftet af undersøgelsen fra 2016, der viser stor opbakning til deres indsats for at brande Aalborg som international destination for storby- og erhvervsturisme.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Verdens turistvækst faldt i 2019

4 procents vækst i verdensturismen er den laveste vækst siden 2016. Det skyldes en nedkølet verdensøkonomi, geopolitiske spændinger og usikkerhed om Storbritanniens udtræden af EU, står der i den rapport fra UNWTO, der blev offentliggjort mandag. UNWTO fremhæver også konkursen hos rejsegiganten Thomas Cook, skriver Travelnews.dk.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne