En undersøgelse fra 2016 blandt 310 partnere i VisitAalborg viser, at tre ud af fire ser VisitAalborg som en organisation, der skaber stor værdi, og som de vil anbefale til andre. Visit-organisationen har de seneste dage været i vælten, efter at Nordjyske Stiftstidende har kastet et kritisk blik på deres håndtering af New York Times placering på toplisten over byer, man skal se i 2019.

Og blikket har været for kritisk, mener VisitAalborg og flere af deres partnere, der fastslår, at visitorganisationen gør det godt. Noget der bliver bekræftet af undersøgelsen fra 2016, der viser stor opbakning til deres indsats for at brande Aalborg som international destination for storby- og erhvervsturisme.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne