En undersøgelse fra 2016 blandt 310 partnere i VisitAalborg viser, at tre ud af fire ser VisitAalborg som en organisation, der skaber stor værdi, og som de vil anbefale til andre. Visit-organisationen har de seneste dage været i vælten, efter at Nordjyske Stiftstidende har kastet et kritisk blik på deres håndtering af New York Times placering på toplisten over byer, man skal se i 2019.

Og blikket har været for kritisk, mener VisitAalborg og flere af deres partnere, der fastslår, at visitorganisationen gør det godt. Noget der bliver bekræftet af undersøgelsen fra 2016, der viser stor opbakning til deres indsats for at brande Aalborg som international destination for storby- og erhvervsturisme.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne