2018 var et godt regnskabsår for Bühlmann Holding ApS, som er ejet fifty-fifty af Danni og Anemette Bühlmann, der også er direktører i selskabet, skriver Nordjyske Stiftstidende. 

Overskuddet efter skat endte på 3,6 millioner kroner, og det er mere end en fordobling af bundlinjen i forhold til 2017. 

Bühlmann Holding-koncernen er mest kendt for driften af Hotel Scheelsminde i Aalborg.  Men aktiviteterne omfatter også driften af Aalborg Airport Hotel, Victors Madhus i Nørresundby og hotel- og konferencecenter Nørre Vosborg i Vestjylland samt investering i fast ejendom (den ejendom, hvor Hotel Scheelsminde ligger). De bidrager alle til Bühlmann Holdings overskud. 

Hotel Scheelsminde gav sidste år et overskud efter skat på 709.000 kroner. 

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne