2018 var et godt regnskabsår for Bühlmann Holding ApS, som er ejet fifty-fifty af Danni og Anemette Bühlmann, der også er direktører i selskabet, skriver Nordjyske Stiftstidende. 

Overskuddet efter skat endte på 3,6 millioner kroner, og det er mere end en fordobling af bundlinjen i forhold til 2017. 

Bühlmann Holding-koncernen er mest kendt for driften af Hotel Scheelsminde i Aalborg.  Men aktiviteterne omfatter også driften af Aalborg Airport Hotel, Victors Madhus i Nørresundby og hotel- og konferencecenter Nørre Vosborg i Vestjylland samt investering i fast ejendom (den ejendom, hvor Hotel Scheelsminde ligger). De bidrager alle til Bühlmann Holdings overskud. 

Hotel Scheelsminde gav sidste år et overskud efter skat på 709.000 kroner. 

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne