Ejeren af Danmarks ældste bøfhuskæde, Lars Damgaard fra A Hereford Beefstouw, har fortsat flere års udvikling med faldende overskud helt ned i de røde tal. Selskabet bag bøfhusene, Aage Damgaard Aps, fik i fjor et minus efter skat på op mod 9 mio. kr., skriver Børsen.

Cheføkonom i HORESTA, Jonas Kjær, bekræfter, at indtjeningen er lav i branchen, som omfatter alt fra den lille grillbar til den fineste restaurant med hvid dug på bordet eller kæder som Jensen eller A Hereford.

“Det har i mange år været sådan, og det er i takt med, at der er blevet flere om buddet, ikke blevet nemmere at tjene penge. Heller ikke selv om omsætningen i branchen faktisk er vokset. Kagen skal jo deles af flere,” siger Jonas Kjær.

Lars Damgaard peger i øvrigt på, at indtjeningen i branchen også presses af de mange, som ikke har overenskomst.

3F varsler stor konflikt med Tivoli Food Hall

En større konflikt mellem stadeholderne hos Tivoli Food Hall og 3F kan være under opsejling. Det bekræfter John Ekebjærg-Jakobsen, formanden for 3F København, over for B.T.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne