Restaurant Alchemist åbner torsdag 4. juli. De har netop meldt ud på de sociale medier, at de efter 50.000 timers madlavning og 200 tons stål endelig er klar til at byde de første gæster indenfor i det, der nok bliver en af verdens vildeste restauranter, skriver MigOgKbh.dk.

Køkkenchef Rasmus Munk har med investor Lars Seier i ryggen en restaurant på trapperne, som verden aldrig før har set mage. Der er 30 kokke og 20 tjenere ansat til at modtage de 40 gæster, der er plads til hver aften.

Rasmus Munk kalder sin nye køkkenstil for Holistic Cousine.

“Holistic Cuisine beskriver den tilgang til spiseoplevelsen, som vi har arbejdet med på Alchemist de sidste to år, der strækker sig længere end teknikker, madkultur og traditioner. Holistic Cuisine er inspireret af to store åbenbaringer, som har ændret mit syn på mad og måltider totalt,” fortæller han.

Læs mere om den nye restaurant her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne