Som en del af det nye aftalepapir mellem de røde partier nu ledet af en socialdemokratisk regering vil de blandt andet have mere kvalificeret udenlandsk arbejdskraft, skriver FødevareWatch.dk.

Adm. direktør hos HORESTA Katia K. Østergaard er ikke overraskende glad for, at regeringen vil arbejde for lige netop det punkt. Som direktør for brancheorganisation for hotel- og restaurationsbranchen har hun længe råbt højt om, hvor vigtig den udenlandske arbejdskraft er for danske hoteller og restauranter.

"Mangel på arbejdskraft er den største udfordring for vores erhverv og en decideret hindring for, at vi kan udfolde det store vækstpotentiale, som vi står med. Derfor er det særdeles positivt, at flertallet er klar til at sikre et øget arbejdsudbud, herunder at der skal åbnes op for mere udenlandsk arbejdskraft," siger hun i en pressemeddelelse fra HORESTA.

Blog: Brandbeskatning med et snuptag

En tredobling af afgifterne på engangsservice! Én ting er, at der var tale om en finanslov med hovedvægt på velfærd og klima. En anden, at man på denne måde med et snuptag brandbeskatter en branche, der er helt afhængig af at kunne bruge engangsservice, mener HORESTA adm. direktør.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne