Som en del af det nye aftalepapir mellem de røde partier nu ledet af en socialdemokratisk regering vil de blandt andet have mere kvalificeret udenlandsk arbejdskraft, skriver FødevareWatch.dk.

Adm. direktør hos HORESTA Katia K. Østergaard er ikke overraskende glad for, at regeringen vil arbejde for lige netop det punkt. Som direktør for brancheorganisation for hotel- og restaurationsbranchen har hun længe råbt højt om, hvor vigtig den udenlandske arbejdskraft er for danske hoteller og restauranter.

"Mangel på arbejdskraft er den største udfordring for vores erhverv og en decideret hindring for, at vi kan udfolde det store vækstpotentiale, som vi står med. Derfor er det særdeles positivt, at flertallet er klar til at sikre et øget arbejdsudbud, herunder at der skal åbnes op for mere udenlandsk arbejdskraft," siger hun i en pressemeddelelse fra HORESTA.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Stor interesse for hotelarbejde på Lolland

Personalet på måtte finde flere stole frem, da der tirsdag formiddag var informationsmøde på Bandholm Hotel for personer, som ønsker arbejde på det lollandske luksushotel. Det skriver Folketidende.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne