Danmarks største hotelkæde er i fuld sving med en række nye hoteller i navnlig København. Ved Københavns Lufthavn er Scandic ved at få opført et helt nyt hotel. Det åbner i 2021 med 357 værelser, skriver Standby.dk.

Mens projektet siden præsentation, første spadestik og frem til nu har heddet Scandic Copenhagen Airport er det netop besluttet at navnet i stedet for bliver Scandic CPH Strandpark. Om navneændringen siger Scandics administrerende direktør i Danmark, Søren Faerber, til STANDBY.dk:

”Vi har besluttet at ændre navnet for at signalere, at hotellet ikke kun er et hotel ved lufthavnen, men også et hotel med en fantastisk beliggenhed ud til Øresund, tæt på Amager Strandpark og næsten nabo til akvariet Blue Planet.”

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne