Danmarks største hotelkæde er i fuld sving med en række nye hoteller i navnlig København. Ved Københavns Lufthavn er Scandic ved at få opført et helt nyt hotel. Det åbner i 2021 med 357 værelser, skriver Standby.dk.

Mens projektet siden præsentation, første spadestik og frem til nu har heddet Scandic Copenhagen Airport er det netop besluttet at navnet i stedet for bliver Scandic CPH Strandpark. Om navneændringen siger Scandics administrerende direktør i Danmark, Søren Faerber, til STANDBY.dk:

”Vi har besluttet at ændre navnet for at signalere, at hotellet ikke kun er et hotel ved lufthavnen, men også et hotel med en fantastisk beliggenhed ud til Øresund, tæt på Amager Strandpark og næsten nabo til akvariet Blue Planet.”

Har du fået læst?

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne