Danmarks største hotelkæde er i fuld sving med en række nye hoteller i navnlig København. Ved Københavns Lufthavn er Scandic ved at få opført et helt nyt hotel. Det åbner i 2021 med 357 værelser, skriver Standby.dk.

Mens projektet siden præsentation, første spadestik og frem til nu har heddet Scandic Copenhagen Airport er det netop besluttet at navnet i stedet for bliver Scandic CPH Strandpark. Om navneændringen siger Scandics administrerende direktør i Danmark, Søren Faerber, til STANDBY.dk:

”Vi har besluttet at ændre navnet for at signalere, at hotellet ikke kun er et hotel ved lufthavnen, men også et hotel med en fantastisk beliggenhed ud til Øresund, tæt på Amager Strandpark og næsten nabo til akvariet Blue Planet.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Restaurant Flammen ansætter HR Manager

1. november tiltræder 38-årige Morten Max som HR Manager hos Restaurant Flammen, hvor han får ansvar for over 700 medarbejdere og ledere i kædens 16 restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne