Værten Allan Jylov tager imod med et smil på Henne Mølle Å Badehotel med et ægte jysk håndtryk. I februar blev han ansat som ny leder, et job skræddersyet til en mand med hans kvalifikationer, skriver Fyens.dk.

Som nyuddannet i Haderslev for mange herrens år siden tog Allan, som alle håbefulde kokke, til København og turnerede rundt på de store hoteller. Efter to år på Avila Beach Hotel på Curacao - de Nederlandske Antiller - kom han tilbage til Danmark og overtog forpagtningen af Restaurant Herregårdskælderen i Sønderskov. Senere forpagtede han Hotel Baltic på Als og åbnede Bryggeriet i Sønderborg. Men så skulle der ske noget nyt.

”For et par år siden besluttede jeg mig for at sadle om. Jeg ville gerne tilbage til det med at beholde gæsten lidt længere end lige til en kold øl og et dejligt stykke smørrebrød. Jeg satte en salgsproces i gang og fandt en køber, men hvad skulle jeg så? Jeg så, at man søgte en til stillingen her, søgte den og landede jobbet. Stille og roligt er stedet her krøbet fuldstændig ind under huden på mig. Det er et lækkert sted, som falder godt i spænd med min livsfilosofi om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer”.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne