Fra starten af juni måned tiltrådte Manuela Iorga stillingen som hoteldirektør på Hotel Marina i Vedbæk, der tidligere har huset fodboldlandsholdet. I dag er der optakt til store udviklingsplaner, og dem er Manuela den helt rette person til at stå i spidsen for, fortæller Core Hospitality, der driver hotellet. Manuela Iorga har tidligere bevist sine kompetencer for ledelse, kulturudvikling og at holde overblikket under store projekter, lyder det.

”Hotel Marinas omegn er en helt fantastisk destination, og nu skal vi bevise, hvad hotellet kan. Jeg elsker den slags udfordringer, som den kommende tid kræver, og jeg glæder mig meget til rejsen”, fortæller Manuela Iorga spændt.

Manuela Iorga kommer fra en stilling som hotelchef i Zleep Hotels, der er et søsterselskab til organisationen, der driver Hotel Marina, Core Hospitality. Her var hun i seks år med til at rebrande og renovere Zleep Hotel Copenhagen Airport samt renovere Zleep Hotel Copenhagen City. Manuela kender derfor hotelbranchen og organisationen bag Core Hospitality.

”Manuela har altid været en loyal, positiv og arbejdsom kollega. Jeg har tidligere arbejdet meget tæt med Manuela i Zleep, og vi er rigtig glade for at hun er på holdet i Vedbæk”, udtaler Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality, operatørselskabet der driver Hotel Marina.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne