I Nordhavn er Comwell ved at bygge sit hidtil største hotel. Hotellet skal efter planen stå klar i 2020 og rummer intet mindre end 484 værelser og 18 konference- og møderum, når det står færdigt, skriver TV2 Lorry. 

Det er det danske arkitektfirma Arkitema Architects, der har tegnet Comwells første hotel i København. Og firmaet har hentet inspiration fra områdets 200 år gamle historie med pakhuse på havnen, hedder det sig. 

Indvendigt snor bygningen sig som et ottetal med to grønne atriummer i midten, og det grønne strækker sig ud på selve hotellets facade.

Se mere fra hotellet her.

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne