Gaardhotellet i Kalundborg kan nu tilbyde endnu mere luksus til sine erhvervsgæster, efter at indehaver Charlotte Junge det seneste år, har renoveret og udvidet med syv nye værelser og en café, skriver SN.dk.

Hotellet, der har lejet ud til erhvervsgæster fra de store industrivirksomheder i kommunen i nu seks år, havde allerede otte værelser i gårdens hovedbygning og tilhørende jagtstue, men for et år siden besluttede Charlotte Junge at udvide i en bygning, der oprindeligt har fungeret som stald.

Bygningen er blevet totalrenoveret og indeholder nu syv nye værelser, der betegnes som luksusværelser, med adgang til en lille terrasse og udsigt til grønne åbne marker. I samme bygning er der blevet indrettet en café til hotellets gæster.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne