Legoland har løftet sløret for nyheden til 2020 og samtidig parkens hidtil største investering i form af The Lego Movie World. Det nye land får tre nye forlystelser, som sigter mod forskellige aldersgrupper, så der bliver uden tvivl noget at glæde sig til for hele familien. Landet bliver lavet i samarbejde med 'Warner Bros. Consumer Products', og er inspireret af karakterne og temaerne fra de globale hitfilm Lego-filmen – Et klodset eventyr og LEGO Filmen 2.

”Vi glæder os rigtig meget til at få endnu et nyt land og hele tre nye forlystelser her i Legoland. Det bliver en unik og gennemtematiseret oplevelse, og vores gæster vil uden tvivl føle, at de træder helt ind i det fantastiske univers, de kender fra Lego-filmene”, siger Christian Woller, som er direktør i Legoland.

Man kommer ikke til at sidde stille foran den gigantiske skærm, når Legoland bliver den første forlystelsespark i Skandinavien, som får et Flying Theater. Gæsterne svæver rundt, mens de ser en medrivende film på en kæmpestor 180 grader skærm. Der er også skruet op for effekterne, så man kan både forvente vind i håret, tåge og dufte i den nye forlystelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne