De spinkle stålkonstruktioner med skrappe stigninger, skarpe sving og bratte fald danner mørke silhuetter mod den disede himmel. Frydefulde skrig lyder hyppigt fra rutsjebanens vogne, hvor passagererne udsætter sig for en fart på op mod 90 km i timen, når de drøner gennem luften. Det er lyden af Djurs Sommerland på en sommerdag i juni, skriver Finans.dk.

Ingen anden forlystelsespark i Danmark har flere rutsjebaner. Der er syv af slagsen, og de er en stor del af succesen for den familieejede park, for gæsterne strømmer til, når det bliver større, længere, hurtigere og vildere.

Lyden af glade gæster har været hverdag for den 47-årige Henrik B. Nielsen i årtier. Siden 1995 har han været adm. direktør i Djurs Sommerland, og inden da arbejdede han hver sommer i parken, der blev etableret af hans forældre i 1981.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne