De spinkle stålkonstruktioner med skrappe stigninger, skarpe sving og bratte fald danner mørke silhuetter mod den disede himmel. Frydefulde skrig lyder hyppigt fra rutsjebanens vogne, hvor passagererne udsætter sig for en fart på op mod 90 km i timen, når de drøner gennem luften. Det er lyden af Djurs Sommerland på en sommerdag i juni, skriver Finans.dk.

Ingen anden forlystelsespark i Danmark har flere rutsjebaner. Der er syv af slagsen, og de er en stor del af succesen for den familieejede park, for gæsterne strømmer til, når det bliver større, længere, hurtigere og vildere.

Lyden af glade gæster har været hverdag for den 47-årige Henrik B. Nielsen i årtier. Siden 1995 har han været adm. direktør i Djurs Sommerland, og inden da arbejdede han hver sommer i parken, der blev etableret af hans forældre i 1981.

Læs hele historien her.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne