De spinkle stålkonstruktioner med skrappe stigninger, skarpe sving og bratte fald danner mørke silhuetter mod den disede himmel. Frydefulde skrig lyder hyppigt fra rutsjebanens vogne, hvor passagererne udsætter sig for en fart på op mod 90 km i timen, når de drøner gennem luften. Det er lyden af Djurs Sommerland på en sommerdag i juni, skriver Finans.dk.

Ingen anden forlystelsespark i Danmark har flere rutsjebaner. Der er syv af slagsen, og de er en stor del af succesen for den familieejede park, for gæsterne strømmer til, når det bliver større, længere, hurtigere og vildere.

Lyden af glade gæster har været hverdag for den 47-årige Henrik B. Nielsen i årtier. Siden 1995 har han været adm. direktør i Djurs Sommerland, og inden da arbejdede han hver sommer i parken, der blev etableret af hans forældre i 1981.

Læs hele historien her.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne