Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen i København har modtaget titlen som Danmarks ’Leading Business Hotel 2019’. Det skete ved World Travel Awards’ store gallaarrangement, der blev afholdt på Madeira. World Travel Awards anerkender de bedste aktører i rejsebranchen, og det er brancherepræsentanter, der selv stemmer på sine favoritter.

De andre nominerede i kategorien var AC Hotel Bella Sky, Radisson Blu Scandinavia Hotel og Radisson Collection Royal Hotel. Det er femte gang, at Scandic Palace Hotel modtager den fornemme hæder – også i 2013, 2014, 2015 og 2018 blev hotellet kåret til ’Leading Business Hotel’ i Danmark.

”Jeg er utrolig stolt over, at vi endnu en gang er kåret til Danmarks førende businesshotel. Denne pris er noget helt særligt, da det er branchekollegaer, der har stemt os ind på førstepladsen. Hæderen dedikeres til alle hotellets medarbejdere, der hver eneste dag arbejder stenhårdt for at sikre, at vores gæster har en fantastisk oplevelse, hvad enten de holder møde, bor eller spiser hos os. At vi tager denne prestigefulde titel for femte gang, er en kæmpe cadeau til hotellets medarbejdere og hele Scandic,” siger Mads Brockmann-Petersen, hoteldirektør på Scandic Palace Hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne