Villa Copenhagen, som åbner i den gamle postcentral i København i foråret 2020, har netop ansat en af Tore Gustafsson til at stå i spidsen for hotellets gastronomiske oplevelsesunivers. Han har siden 2011 været køkkenchef på Paté Paté.

”Som ambitiøs kok er muligheden for at forme det gastronomiske univers på et hotel som Villa Copenhagen et drømmejob. Her er ikke bare tale om én restaurant. Vi skal skabe en rød tråd, der forbinder alle spisestederne på hotellet, samtidig skal vi turde udfordre, dyrke kontrasterne og arbejde med respekt for råvarer, dyr og mennesker. Det er et ambitiøst projekt, men også vildt fedt at få lov til at bringe til live” lyder det fra Tore Gustafsson.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne