Villa Copenhagen, som åbner i den gamle postcentral i København i foråret 2020, har netop ansat en af Tore Gustafsson til at stå i spidsen for hotellets gastronomiske oplevelsesunivers. Han har siden 2011 været køkkenchef på Paté Paté.

”Som ambitiøs kok er muligheden for at forme det gastronomiske univers på et hotel som Villa Copenhagen et drømmejob. Her er ikke bare tale om én restaurant. Vi skal skabe en rød tråd, der forbinder alle spisestederne på hotellet, samtidig skal vi turde udfordre, dyrke kontrasterne og arbejde med respekt for råvarer, dyr og mennesker. Det er et ambitiøst projekt, men også vildt fedt at få lov til at bringe til live” lyder det fra Tore Gustafsson.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne