Efter tre år i Holland har det Aarhus-baserede selskab Hungry Group lukket alle sine aktiviteter ned i landet. Selskabet havde ellers en plan om at investere et trecifret millionbeløb i markedet, men så vidt nåede det altså aldrig, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi kunne ikke få nøgletallene til at se rigtige ud med de midler, vi havde til rådighed. Vi havde to muligheder: Enten kunne vi lukke ned, eller også kunne vi sætte alt over styr. Der valgte vi at prioritere de markeder, hvor vi havde stor succes, bl.a. Danmark," siger Morten Larsen, stifter og adm. direktør i Hungry Group.

Opgivelsen af Holland skyldes primært, at konkurrencen var hårdere, end Hungry-ledelsen havde forudset, og konkurrenterne var mere villige til at kaste penge i krigen om kunderne.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Sådan minimerer jeres virksomhed madspild fra buffeten

Gæsterne elsker en spændende buffet med et interessant udvalg, men det er ikke billigt, når virksomhederne må bære resterne af maden ud til skraldespanden, når den sidste gæst er gået. HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen har samlet en række gode råd til, hvordan man minimerer madspildet fra buffeten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne