Ligula Hospitality Group har underskrevet en aftale på at overtage Park Inn Hotel i København. Hotellet ligger ved Københavns Lufthavn og har 295 værelser. Overdragelsen finder sted den 1. juli.

“Vi havde flere muligheder for at udvide vores hotelportefølje i København, men ikke før nu har vi sæt et opkøb, var kommercielt interessant. Hotelmarkedet i København vokser hurtigt og at få muligheden for at overtage et veldrevet hotel føles godt”, siger Uwe Löffler, CEO for Ligula Hospitality Group.

Ligula har på nuværende tidspunkt fire hoteller med Copenhagen Plaza i spidsen. Med det nye opkøb runder kæden 800 værelser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne