Ligula Hospitality Group har underskrevet en aftale på at overtage Park Inn Hotel i København. Hotellet ligger ved Københavns Lufthavn og har 295 værelser. Overdragelsen finder sted den 1. juli.

“Vi havde flere muligheder for at udvide vores hotelportefølje i København, men ikke før nu har vi sæt et opkøb, var kommercielt interessant. Hotelmarkedet i København vokser hurtigt og at få muligheden for at overtage et veldrevet hotel føles godt”, siger Uwe Löffler, CEO for Ligula Hospitality Group.

Ligula har på nuværende tidspunkt fire hoteller med Copenhagen Plaza i spidsen. Med det nye opkøb runder kæden 800 værelser.

Kommune kan lukke kendt københavnsk natklub

Københavns Kommune har for et par år siden valgt, at der som udgangspunkt ikke længere skal gives tilladelse til at åbne nye nattelivsvirksomheder i indre by. Målet var mere ro i indre by og en større spredning af nattelivsvirksomhederne. Men eksisterende virksomheder blev lovet, at kommunen ikke ville fjerne deres forretningsgrundlag.

Nu bliver nyt hoteltårn indviet

Efter et avanceret byggeri indvies Charlottehavens nye bygning, THE TOWER ved Nordhavn på fredag. Hotelgæsterne kan nyde opholdet med god klima-samvittighed, idet al energi til opvarmning og nedkøling hentes 140 meter nede i undergrunden og sendes rundt i bygningen bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller på taget. Og den 56 meter høje bygning giver gæsterne en 180 graders udsigt til København, Øresund og Sverige.

Beboere føler sig plagede af værtshuse: Stramning betyder intet

Værtshuset Billy Booze i København frygter at miste deres natbevilling. Ved en fejl glemte en ansat at søge om fornyet bevilling, og derfor er det populære gå-i-byen-sted i Kattesundet i Københavns Indre By i fare. For Københavns Kommune har indført regler om, at der ikke udstedes nye natbevillinger i den del af Indre By, skriver TV2 Lorry.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne