Ligula Hospitality Group har underskrevet en aftale på at overtage Park Inn Hotel i København. Hotellet ligger ved Københavns Lufthavn og har 295 værelser. Overdragelsen finder sted den 1. juli.

“Vi havde flere muligheder for at udvide vores hotelportefølje i København, men ikke før nu har vi sæt et opkøb, var kommercielt interessant. Hotelmarkedet i København vokser hurtigt og at få muligheden for at overtage et veldrevet hotel føles godt”, siger Uwe Löffler, CEO for Ligula Hospitality Group.

Ligula har på nuværende tidspunkt fire hoteller med Copenhagen Plaza i spidsen. Med det nye opkøb runder kæden 800 værelser.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne