Ligula Hospitality Group har underskrevet en aftale på at overtage Park Inn Hotel i København. Hotellet ligger ved Københavns Lufthavn og har 295 værelser. Overdragelsen finder sted den 1. juli.

“Vi havde flere muligheder for at udvide vores hotelportefølje i København, men ikke før nu har vi sæt et opkøb, var kommercielt interessant. Hotelmarkedet i København vokser hurtigt og at få muligheden for at overtage et veldrevet hotel føles godt”, siger Uwe Löffler, CEO for Ligula Hospitality Group.

Ligula har på nuværende tidspunkt fire hoteller med Copenhagen Plaza i spidsen. Med det nye opkøb runder kæden 800 værelser.

Stor hotelkæde ramt af stort databrud

700.000 gæster i Choice Hotels kan have fået stjålet deres personlige data. Databruddet kunne have været undgået, da en sikkerhedsforsker mener, at oplysningerne er blevet gemt på en database, der ikke har været sikker. Det skriver Travelmole.com

Jysk hotel åbner lounge med kendis-kunstner

Hotel Randers har åbnet en ny lounge på hotellet, indrettet af ingen ringere end den internationalt kendte danske provo-kunstner Kristian Von Hornsleth, skriver AarhusUpdate.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne