Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvordan kan man sørge for at minimere madspild når over 100.000 mennesker mødes? Det spørgsmål vil Sinatur Hotel og Konference gerne sætte fokus på ved årets Folkemøde på Bornholm.
Med verdensmålene som ramme er Sinatur Hotel gået sammen med eSmiley om at sætte fokus på verdensmål 12, delmål 3, der handler om at nedbringe madspild. Helt konkret vil Sinatur Hotel i samarbejde med eSmiley veje og registrere madspild digitalt i Sinaturs Mad og Mødested og åbent fremvise tallene på storskærm.
“Hvis vi skal forebygge madspild ved store events i fremtiden i er det nødvendigt, at vi bliver klogere på, præcist hvor meget vi smider ud i hele branchen. Det vi måler på, kan vi gøre noget ved,” siger Kari Brandsgård fra Sinatur og fortæller, at Sinatur gerne vil kalde sig 100% affaldsfrie inden 2030.
Foruden live madspildsmålinger lægger Sinatur Hotel også telt til en række debatter om klima og bæredygtighed.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024