Hvordan kan man sørge for at minimere madspild når over 100.000 mennesker mødes? Det spørgsmål vil Sinatur Hotel og Konference gerne sætte fokus på ved årets Folkemøde på Bornholm.

Med verdensmålene som ramme er Sinatur Hotel gået sammen med eSmiley om at sætte fokus på verdensmål 12, delmål 3, der handler om at nedbringe madspild. Helt konkret vil Sinatur Hotel i samarbejde med eSmiley veje og registrere madspild digitalt i Sinaturs Mad og Mødested og åbent fremvise tallene på storskærm.   

“Hvis vi skal forebygge madspild ved store events i fremtiden i er det nødvendigt, at vi bliver klogere på, præcist hvor meget vi smider ud i hele branchen. Det vi måler på, kan vi gøre noget ved,” siger Kari Brandsgård fra Sinatur og fortæller, at Sinatur gerne vil kalde sig 100% affaldsfrie inden 2030.

Foruden live madspildsmålinger lægger Sinatur Hotel også telt til en række debatter om klima og bæredygtighed.

Se program her.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Arrangement: Mød stjernekokke og bliv inspireret

Vil du inspireres til, hvordan du kan balancere økonomien, når du køber mere lokalt, økologisk og højere kvalitet? Og vil du opleve en hyggelig og lærerig dag med inspirationsoplæg fra store kokkeprofiler og brancheeksperter med en efterfølgende rundvisning på Bite i gode kollegers selskab?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne