Snart kan man smutte forbi sin lokale dagligvarebutik og købe en måltidskasse fra Homemate. I hvert fald hvis det står til direktør Niels Andreæ, som er i gang med at udbrede konceptet til detailkæderne, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi er i tæt dialog med dem, vi gerne vil samarbejde med, men jeg vil helst vente med at sætte navn på, til de også er klar," siger Niels Andreæ, adm. direktør i Homemate.

Han pointerer dog, at det vil være landsdækkende kæder med mulighed for landsdækkende udbredelse, omend med små skridt ad gangen — og ikke 300 butikker på én gang. Selskabet ønsker desuden ikke udbredelse på bekostning af brandet, og derfor skal matchet være rigtigt.

Læs hele historien her.

Enighed om samarbejde mellem Just Eat og Takeaway.com

De to takeaway-platforme Just Eat og Takeaway.com er blevet enige om at gå sammen i et nyt fælles selskab under navnet Just Eat Takeaway.com. Det oplyser Just Eat til børsen i London, hvor selskabet er noteret, skriver Ritzau.

Gigant vil opkøbe Just Eat

Udbringningsgiganten Takeaway.com vil opkøbe Just Eat, der er stiftet af danske Jesper Buch. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg, ifølge EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne