Erhvervslivet, heriblandt HORESTA, overrækker i Berlingske Simon Kollerup en lang ønskeliste.

”Opfordringen til erhvervsministeren er først og fremmest at arbejde tæt sammen med beskæftigelsesministeren om at løse den største udfordring, vi pt. står over for, nemlig at sikre tilstrækkelig kvalificeret arbejdskraft og med skatteministeren om at sikre konkurrencedygtige rammevilkår for erhvervslivet ved at holde igen med nye skatter og afgifter. Desuden skal der satses på udvalgte væksterhverv. Turist- og oplevelseserhvervene er et af de erhverv, som - også globalt - oplever den største vækst og vil også gøre det i årene frem. Der skal i tæt samarbejde med erhvervet udarbejdes vækstmål og initiativer gennem en ny 2.0-plan, herunder en stærk international markedsføring af Danmark”, siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA.

Hun tilføjer, at der skal sikres fair konkurrence på en række områder inden for turisme- og oplevelsessektoren, f.eks. i forhold til den private korttidsudlejning via blandt andet Airbnb. Det samme er tilfældet, når offentligt finansierede institutioner går i direkte konkurrence med de kommercielle udbydere.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne