Erhvervslivet, heriblandt HORESTA, overrækker i Berlingske Simon Kollerup en lang ønskeliste.

”Opfordringen til erhvervsministeren er først og fremmest at arbejde tæt sammen med beskæftigelsesministeren om at løse den største udfordring, vi pt. står over for, nemlig at sikre tilstrækkelig kvalificeret arbejdskraft og med skatteministeren om at sikre konkurrencedygtige rammevilkår for erhvervslivet ved at holde igen med nye skatter og afgifter. Desuden skal der satses på udvalgte væksterhverv. Turist- og oplevelseserhvervene er et af de erhverv, som - også globalt - oplever den største vækst og vil også gøre det i årene frem. Der skal i tæt samarbejde med erhvervet udarbejdes vækstmål og initiativer gennem en ny 2.0-plan, herunder en stærk international markedsføring af Danmark”, siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA.

Hun tilføjer, at der skal sikres fair konkurrence på en række områder inden for turisme- og oplevelsessektoren, f.eks. i forhold til den private korttidsudlejning via blandt andet Airbnb. Det samme er tilfældet, når offentligt finansierede institutioner går i direkte konkurrence med de kommercielle udbydere.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne