Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ambitionerne er høje hos Sinatur Hotel & Konference, der for nylig lancerede en helt ny strategi og en række meget ambitiøse 2030-mål om blandt andet at være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. Målet er at drive hoteller med naturen som pejlemærke. Og en del af arbejdet handler om mere bæredygtighed i køkkenet.
”Vi vil gå forrest i vores branche, og derfor knokler vi på tværs af alle seks hoteller hårdt for at blive den første CO2-positive hotelkæde i Danmark. I den forbindelse kommer vi naturligvis ikke uden om økologien, så vi er pavestolte over, at vi nu kan bryste os med sølvmærket,” siger Kari Brandsgård, der er direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.
Det Økologiske Spisemærke, der er en statslig certificering og mærkningsordning for spisesteder i Danmark, uddeles og kontrolleres af Fødevarestyrelsen. Mærket viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske, og findes i tre varianter: Bronze (30-60%), sølv (60-90%) og guld (90-100%).
Sinaturs seks hoteller består af Frederiksdal ved Lyngby, Storebælt i Nyborg, Gl. Avernæs ved Assens, Sixtus i Middelfart, Haraldskær ved Vejle Ådal og Skarrildhus midt på den jyske hede ved Herning.
De seks hoteller under Sinatur Hotel & Konference fik overrakt Det Økologiske Spisemærke i sølv af Økologisk Landsforening under Folkemødet i Allinge på Bornholm fredag d. 14. juni.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024