En varm sommer, en direktørudskiftning og et bekosteligt ekspansionssats i Tyskland kostede for den familieejede restaurantkæde Flammen i 2018, skriver FødevareWatch.dk.

Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien forklarer:

"Vi har haft en masse udgifter i 2018 og lavet nogle forkerte ting, og det retter vi op på. Vi ser fremgang nu. Selvfølgelig skal vi tjene flere penge end i 2018, for ellers har vi ikke penge til at ekspandere med de restauranter, vi gerne vil. Det hænger sammen," siger Martin Rosenfeldt Sunddal.

I Danmark vil Flammen konsolidere sig, og her har selskabet to konkrete lejemål i kikkerten, et på Sjælland og et i Jylland. I alt har den nye direktør Piet Klein fundet seks-syv placeringer, hvor han forestiller sig, at Restaurant Flammen kan mætte munde på længere sigt.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Kromand: ”Mentaliteten har ændret sig”

HORESTA fortæller til Euroman, at det er deres indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne