En varm sommer, en direktørudskiftning og et bekosteligt ekspansionssats i Tyskland kostede for den familieejede restaurantkæde Flammen i 2018, skriver FødevareWatch.dk.

Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien forklarer:

"Vi har haft en masse udgifter i 2018 og lavet nogle forkerte ting, og det retter vi op på. Vi ser fremgang nu. Selvfølgelig skal vi tjene flere penge end i 2018, for ellers har vi ikke penge til at ekspandere med de restauranter, vi gerne vil. Det hænger sammen," siger Martin Rosenfeldt Sunddal.

I Danmark vil Flammen konsolidere sig, og her har selskabet to konkrete lejemål i kikkerten, et på Sjælland og et i Jylland. I alt har den nye direktør Piet Klein fundet seks-syv placeringer, hvor han forestiller sig, at Restaurant Flammen kan mætte munde på længere sigt.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne