En varm sommer, en direktørudskiftning og et bekosteligt ekspansionssats i Tyskland kostede for den familieejede restaurantkæde Flammen i 2018, skriver FødevareWatch.dk.

Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien forklarer:

"Vi har haft en masse udgifter i 2018 og lavet nogle forkerte ting, og det retter vi op på. Vi ser fremgang nu. Selvfølgelig skal vi tjene flere penge end i 2018, for ellers har vi ikke penge til at ekspandere med de restauranter, vi gerne vil. Det hænger sammen," siger Martin Rosenfeldt Sunddal.

I Danmark vil Flammen konsolidere sig, og her har selskabet to konkrete lejemål i kikkerten, et på Sjælland og et i Jylland. I alt har den nye direktør Piet Klein fundet seks-syv placeringer, hvor han forestiller sig, at Restaurant Flammen kan mætte munde på længere sigt.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne