Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En varm sommer, en direktørudskiftning og et bekosteligt ekspansionssats i Tyskland kostede for den familieejede restaurantkæde Flammen i 2018, skriver FødevareWatch.dk.

Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien forklarer:

"Vi har haft en masse udgifter i 2018 og lavet nogle forkerte ting, og det retter vi op på. Vi ser fremgang nu. Selvfølgelig skal vi tjene flere penge end i 2018, for ellers har vi ikke penge til at ekspandere med de restauranter, vi gerne vil. Det hænger sammen," siger Martin Rosenfeldt Sunddal.

I Danmark vil Flammen konsolidere sig, og her har selskabet to konkrete lejemål i kikkerten, et på Sjælland og et i Jylland. I alt har den nye direktør Piet Klein fundet seks-syv placeringer, hvor han forestiller sig, at Restaurant Flammen kan mætte munde på længere sigt.

Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg

Restaurant Flammen har slået dørene op til en ny restaurant i Silkeborg. Den nye lokation får plads til 300 daglige gæster og markerer endnu et skridt i kædens ambitiøse ekspansion.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind