Simple Feast forsøger at finde fodfæste på det danske marked, og det koster selskabet mange millioner. Et nyt regnskab viser, at måltidskassefirmaet kommer ud af 2018 med et underskud på 40,1 mio. kr. mod minus 5,7 mio. kr. i 2017, skriver FødevareWatch.dk.

"Selskabet har i 2018 investeret i udvikling af produktet, operationelt blueprint, branding, IT-infrastruktur og øget vækst. Herudover har selskabet udbygget egne produktionsfaciliteter, som vil medføre, at hovedparten af selskabets produkter fremadrettet vil blive produceret i egne faciliteter," står der i ledelsesberetningen.

Simple Feast blev stiftet af Endomondo-iværksætterne Jakob Nordenhof Jønck og Thomas Ambus i 2014. De startede selskabet som et opskriftunivers, men valgte for to år siden i stedet at gå ind på måltidskassemarkedet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne