Ifølge kendiskok Umut Sakarya, der ejer restauranterne Guldkroen og Guldgrillen i København, får mange restauranter samme forespørgsler fra bloggere og 'influencere', som gerne vil spise gratis, fordi de så kan lave lidt 'larm' og give 'insta-love', skriver EB.dk.

Han tvivler desuden på, at gratis måltider til bloggere har en reel værdi for ham, fordi man ikke kan være sikker på, om deres tusindvis af følgere er nogen, de har købt sig til.

”Jeg er jo ikke interesseret i likes fra folk, som bor i Bangladesh. De kommer jo aldrig til at købe stegt flæsk i min butik, siger Umut Sakarya til DR.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Restaurant Flammen ansætter HR Manager

1. november tiltræder 38-årige Morten Max som HR Manager hos Restaurant Flammen, hvor han får ansvar for over 700 medarbejdere og ledere i kædens 16 restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne