Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ifølge kendiskok Umut Sakarya, der ejer restauranterne Guldkroen og Guldgrillen i København, får mange restauranter samme forespørgsler fra bloggere og 'influencere', som gerne vil spise gratis, fordi de så kan lave lidt 'larm' og give 'insta-love', skriver EB.dk.
Han tvivler desuden på, at gratis måltider til bloggere har en reel værdi for ham, fordi man ikke kan være sikker på, om deres tusindvis af følgere er nogen, de har købt sig til.
”Jeg er jo ikke interesseret i likes fra folk, som bor i Bangladesh. De kommer jo aldrig til at købe stegt flæsk i min butik, siger Umut Sakarya til DR.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025