Sidste år præsenterede koncernen bag Sunset Boulevard et underskud på 12,5 mio. kr., men i et nyt årsregnskab, som Børsen har gennemgået, kommer Danske Koncept Restauranter A/S, som selskabet bag Sunset Boulevard hedder, ud af 2018 med et overskud på 430.000 kr., skriver Børsen.

Nu vil topchef Jens Broch udvide og tage kampen op med fastfoodkonkurrenter uden for landets grænser. Han vil åbne flere restauranter i Danmark og vil inden for de kommende år også introducere Sunset Boulevard i udlandet.

"Vi kan fint tage konkurrencen op mod nogle af de store internationale fastfood-konkurrenter, som også er i Danmark. Vi har endnu ikke låst os fast på specifikke lande eller en forretningsmodel for, hvordan det skal ske, men det kommer vi helt sikkert til at gøre," siger Jens Broch, der tilføjer, at kæden har "skruet endnu mere op for vækstambitionerne" med det nye resultat.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne