Sidste år præsenterede koncernen bag Sunset Boulevard et underskud på 12,5 mio. kr., men i et nyt årsregnskab, som Børsen har gennemgået, kommer Danske Koncept Restauranter A/S, som selskabet bag Sunset Boulevard hedder, ud af 2018 med et overskud på 430.000 kr., skriver Børsen.

Nu vil topchef Jens Broch udvide og tage kampen op med fastfoodkonkurrenter uden for landets grænser. Han vil åbne flere restauranter i Danmark og vil inden for de kommende år også introducere Sunset Boulevard i udlandet.

"Vi kan fint tage konkurrencen op mod nogle af de store internationale fastfood-konkurrenter, som også er i Danmark. Vi har endnu ikke låst os fast på specifikke lande eller en forretningsmodel for, hvordan det skal ske, men det kommer vi helt sikkert til at gøre," siger Jens Broch, der tilføjer, at kæden har "skruet endnu mere op for vækstambitionerne" med det nye resultat.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne